Holistisk behandling

 

 

 

Din krop er unik og sender hele tiden signaler til dig, om hvordan det går. Men husker du at mærke og lytte efter budskaberne? Over tid sætter tingene sig og bliver til fysiske og psykiske begrænsninger. Lad os løsne op for dem…

Energibehandling får dine energier til at strømme frit, give dig og din krop styrke og overskud. Jeg hjælper og understøtter blidt din krop og dit sind med at blive dejligt afbalanceret ved hjælp af et individuelt mix af forskellige behandlingsformer, som er tilpasset netop dig.

Jeg lader dig op med ny energi og giver dig en vidunderlig ro, så du kan mærke sig selv. Jeg aktivere kroppens egen evne til at skabe balance. Din krop vil elske dig for det…

Som Holistisk Energiterapeut arbejder jeg fra hjertet med mit nærvær og min intuition. Gennem mine behandlinger opnår du bedre livskvalitet. Vi starter altid med en kort samtale hvor jeg får en fornemmelse af dine udfordringer og hvor du evt. er i ubalance. Ud fra dette vurderer jeg hvilken behandling der er optimal for dig. Jeg bruger en palet af kendte og effektive behandlingsformer til voksne i alle aldre. Det kan fx være:

Zoneterapi / Akupressur / Meridianmassage / EFT og intuitiv tapping / Kranio-sakralterapi / Cupping /Energimentoring og -coaching

 

 

 

Jeg elsker at understøtte, og derved optimere, mine behandlinger, evt. med æteriske olier, hvis jeg vurderer at det giver mening.  Dette vil altid være i overensstemmelse med dig. Jeg vil aldrig lave en behandling som ikke føles rigtig for dig og din krop.

Behandlingsmetoder:

Zoneterapi

Zoneterapi består af præcise tryk på især fødderne på de relevante punkter, der ifølge meridianerne har indflydelse på dine symptomer og ubalancer. Kan buges både til analyse og behandling. Vi kan hjælpe alle dine systemer til bedre funktionalitet; luftveje, fordøjelse, nerver, udrensning, knogler mv.

EFT & intuitiv tapping

Emotions-fokuseret terapi handler om at opnå harmoni imellem de tre intelligenser; tanker, krop og følelser. Behandlingen består af rolig stimulering af meridianpunkterne med små fnuglette ”bank” på kroppen samtidig med samtale omkring problematikken/udfordringen. Det kunne fx handle om angst, fobi, traume, savn, sorg, vrede, depression eller fysisk smerte.

Cupping

Cupping er en 5000 år gammel metode, hvor jeg anbringer plastkopper på din hud for at løsne op for smerter, stive muskler og fastlåste områder. Det giver en bindevævsmassage, der skaber bedre flow i vævet, renser ud i lymfesystemet og styrker immunforsvaret. Metoden benyttes gerne sammen med akupressur, da de supplerer hinanden fint.

Akupressur

Akupressur handler om stimulering af en mængde forskellige energipunkter, som tilsammen booster og afspænder dig og din krop. Fra traditionel kinesisk medicin ved vi, at en persons helbred er afhængig af den frie bevægelighed for energi gennem kroppen. En meget rar og effektiv behandlingsmetode uden brug af nåle.

Kranio-sakralterapi

Kranio-sakralterapi er en enkel og meget behagelig behandlingsform, der udføres med lette tryk på hoved, nakke og korsben – de sakrale led. Målet er at løsne bindevæv og muskler samt membraner og knogler, så du kan bevæge dig mere frit. Det giver velvære og tillader kroppens systemer at fungere optimalt uden spændinger og smerter.

Visualisering

Visualisering er en ekstremt powerfuld og levende behandlingsform, hvor jeg guider dig ind i en meditation / visualisering. På den måde arbejder du selv med på at skabe et healende rum indefra og øge effekten af behandlingen. Virker godt til både voksne og børn, da forestillingsevnerne kommer i spil på en sjov måde.

Meridianmassage

Jeg masserer dine merianer direkte. Styrker dem med blide strygninger på huden kombineret med dybere strøg, hvor der er spændinger. Jeg masserer de organstyrende muskler for at styrke og afspænde dem samt aktivere dine powerpunkter. Du får en fuld kropsmassage med æteriske olier, så dine selvhealende kræfter aktiveres.

Healing

Alle kan faktisk heale! Jeg har lært at bruge thetahealing, healing code og energihealing, som især er effektivt til håndtering af stagnerede følelser, traumer mv. Healing er en naturlig og intuitiv behandlingsform, der kan opleves næsten magisk, når krop og sjæl åbner og modtager behandlingen.

Intuitionsarbejde

En meget spændende behandlingsform, hvor vi arbejder intuitivt med de aspekter, du har brug for. Jeg behandler dig ”ud fra mit hjerte”, føler dine energier og omfavner dig med mine styrker. Vi kan arbejde med bevægelse, der skaber flow i din krop. Behandlingen afbalancerer dig, giver dig energi og styrke.